2015. augusztus 23., vasárnap

Szalmavár

Gyönyörű nyár végi nap volt ma, és ezt ki is használtuk. Reggel a gyülekezetbe mentünk, mivel mi voltunk a sorosak a mosogatásban, a szombati közös ebéd utáni rendrakás most ránk várt. De előtte még elugrottunk a piacra, és sok finom zöldséget és gyümölcsöt vásároltunk. Mivel egész nyáron táboroztattunk, nem volt időnk kertészkedni, így azt esszük, amit kapunk a nagymamáktól, illetve amit veszünk a piacon.
A mosogatás és a mamánál való ebéd után, kimentünk Harsányba az új szalmavárhoz. Minden évben van ebben a faluban egy fesztivál, amire mindig egy új, jó nagy szalmavárat építenek, amit a gyerekeim nagyon szeretnek. Nagyon jókat tudnak ott játszani, ugrálni, és most tényleg szép időnk is volt hozzá.

Holnap viszont már vár a munka. Jó tudom, más már rég bejár a suliba, nekünk holnap kell menni először, hálás is vagyok érte. Szép volt ez a nyár, tartalmas, és a rövidsége miatt sem panaszkodhatom.
A sulinkban épül a lovarda, saját lovardánk lesz, saját lovakkal és oktatóval, aminek nagyon örülünk, és még ennél is jobban várjuk. Minden évben gond volt, hogy ugyan van a faluban több helyen is lovas oktatás, senkivel nem tudtunk megegyezni az egész iskolát illetőleg. Így most már nem lesz gond, szuper lesz a gyerekeknek.

Nincsenek megjegyzések: